top of page

Ik geloof dat wanneer je wilt opvallen met jouw bedrijf, je tijd en aandacht moet besteden aan een unieke visuele identiteit. Van losse elementen tot een gehele huisstijl: samen werken we naar een sterke en consistente beeldtaal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact op!

Huisstijl ontwerp.

📖

Unieke illustraties die geheel afgestemd zijn op jouw merk, dat maakt pas impact! Ik beheers verschillende illustratie-stijlen en denk graag mee over het gehele concept. Van icoontjes tot grote illustraties, ik ga met plezier voor je aan de slag!

Illustraties.

✍️

Spreek jouw doelgroep aan met goede content op het juiste platform. Ik ga aan de slag met jouw content en/of ontwerpen (templates) voor jouw socials of campagne. Daarnaast kan ik zorg dragen voor de online marketing, het schrijven van pakkende captions en/of het beheren van jouw social media accounts!

Social Media/Marketing.

📱

Met de juiste communicatie-
middelen maak jij indruk! Vernieuwend, met oog voor detail en passend bij jouw bedrijf werk ik aan ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de boodschap goed overbrengen. Voor bijvoorbeeld drukwerk, logo's, posters, webdesign, advertenties en vele andere kun je bij mij terecht!

Overig grafisch ontwerp.

👩‍💻

Wat ik doe. ✌️

bottom of page