top of page

Inclusive Teaching Academy

Een programmalijn met o.a. opleidingen & cursussen in de Brainportregio Eindhoven.

Logo & beeldtaal

Branding

In opdracht van Good One Media mocht ik aan de slag met een branding voor de pilot van De Inclusive Teaching Academy. Een programmalijn die bouwt aan een inclusieve schoolorganisatie. 

"De Inclusive Teaching Academy biedt opleidingen in professionalisering, inspiratie en expertise aan op de thema’s meertaligheid, interculturaliteit, diversiteit en inclusiviteit. De Brainportregio wordt steeds internationaler. Dat zie je ook terug in het klaslokaal. We willen dat álle leerlingen en ouders zich thuis voelen op school en zich optimaal kunnen ontwikkelen, ongeacht hun achtergrond, cultuur, taal en gewoonten. Krachten worden gebundeld om in verbinding met elkaar de regionale uitdagingen in het onderwijs voor elkaar te krijgen!"

 

Ik vond het erg leuk om aan dit project voor en kan niet wachten tot het merk zich meer gaat ontwikkelen! In dit logo wil ik warmte en verbinding laten zien, maar toch op een professionele manier. 

Wil je het merk al in actie zien? Neem dan vooral een kijkje op: inclusiveteachingacademy.nl | Webdesign door GoodOneMedia.

bottom of page