top of page

Wander Walk

Een interactieve wandel-app

Concept & Branding

Illustratie

UI & UX

Fotografie

Voor mijn afstudeerproject ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van een wandel-app, namelijk: Wander walk - een interactieve wandel-app waarbij de de vrijheid hebt om je eigen route samen te stellen! Naast een breed onderzoek, het ontwikkelen van het concept en de vormgeving heb ik een werkend prototype in Figma gemaakt. Met Wander Walk wil ik jongvolwassenen motiveren om op een speelse, avontuurlijke manier de natuur in te trekken en al wandelend nieuwe dingen te ontdekken. Ik wil wandelen weer hip en avontuurlijk maken.

Ik heb een vernieuwende stijl voor Wander Walk gecreëerd. *Alles is door mijzelf ontworpen, geïllustreerd én gefotografeerd.

Voor meer info over het project klik hier

Bekijk het prototype hier:

Om een uniek flowchart van de route samen te stellen ben ik met Boswachter Frans op pad gegaan door het natuurgebied. Frans inspireerde mij met zijn enthousiasme, unieke informatie en bijzondere plaatsjes. Deze audiofragmenten zijn ook terug te luisteren in de app. Ik vond het enorm leuk om op deze manier onderzoek te doen naar het gebied.

 

''Voor mijn afstudeerproject ben samen met boswachter Frans op pad gegaan door de Kampina. Ontzettend bedankt Frans voor deze leuke & leerzame dagen en uw input tijdens het ontwikkelen van de route(s)!''

Bekijk het prototype hier:

bottom of page